Elle Lazarov Ruohonjuuritason pohdintaa ajasta ja ilmiöistä.

Niin sitä Trumppikin kävi ja Putin piipahti.

Ainahan se, kun vieraat lähtee helpotuksen huokaus tulee. Onneksi kaikki meni hyvin ja siivosti.  Ai niin, harmittaako kustannukset? No ei!  Saatiinhan todistettua, että Suomessa on hyvä maaperä kokoontua ihan niinkuin ennen vanhaankin.

Naisihmisenä tietysti Melanie kiinnosti.  Joku lööppi naureskeli  Melanien  pitkähihaista pukeutumista.

En ihmettele sitä, jos tietää Suomesta jotakin se on tieto, että tänne on tultava pipo päässä kesällä ja talvella, tähän helteeseen  itsellämmekin on vaikea uskoa.

Eihän sitä koko kesäpäivää jaksanu YLE:ä seurata. Asiantuntijoiden  ennakkovatuloiminen oli niin pitkäpiimäistä, vähän mietitytti liekö ollut tarpeellistakaan.

Täytyy myöntää, että vähän jännitti Trumpin puolesta, Putin on kuin just ongittu kala liukas joka puolelta.  Pitihän Trumppi pintansa ja valtiomies ryhdin.

Sanotaan mitä sanotaan, mutta olen samaa mieltä Presidentti Niininstön kanssa,  että puhumalla paras.  Olis syytä tehä kallubbi, kuinka suuri osa meistä suomalaisista on tuota mieltä.

Sota-ajan lapsena jo äidin maidosta imin kauhun sotaa kohtaan ja jokainen askel rauhaan on tärkeä. Puhuivathan he näistä ydinaseiden rajoittamisesta . Aikoinaan koin pettymyksen, kun rauhan nobelisti Obama jatkoi vain suunnitelmaa tuoda ohjuksia venäjän rajalle.  Enemmän se toi pelkoa kuin turvan tunnetta.

Sehän ei meitä suomalaisia taida heilauttaa, kuin lööppien verran, että Venäjä puuttui USA:n presidentinvaaliin. Vai pelkäämmekö tosissaan, että venäläiset valitsee meille seuraavan pressan?

Olen maalaisjärjellä  ihmetelly miten niin hyvän turvallisuuspalvelun omaava kansa ei pystynyt torjumaan venäläisten  "soluttautumista" vaalijärjestelmäänsä.

Sitäki olen mietiskelly olisimmeko onnellisempia jos Ameriikka hallitsisi Hilary?. Olisko meidän tarvinnut silloin järjestää tällaista "huipputaamista"?

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

NäytäPiilota kommentit (1 kommentti)

Käyttäjän rjaaskel kuva
Risto Jääskeläinen

[Olen maalaisjärjellä ihmetelly miten niin hyvän turvallisuuspalvelun omaava kansa ei pystynyt torjumaan venäläisten "soluttautumista" vaalijärjestelmäänsä.]
Varsin olennainen kysymys. Kyse on kuitenkin juuri siitä samasta turvallisuuspalvelusta, jota Trump moittii.

Toimituksen poiminnat