Elle Lazarov Ruohonjuuritason pohdintaa ajasta ja ilmiöistä.

Hjallis, suoraan sanottuna.

Taas ne vaalit on tulossa ja meidän tulee löytää motivoituneita ehdokkaita asioitamme hoitamaan.  Voihan siinä niinkin käydä, että sen äänensä antaa henkilölle jonka tarkoitus onkin ensisijaisesti  oman suuren egonsa pullistaminen.  

Eikö Hjallis Harkimokin ollut jonkin tasoinen ääniharava eduskuntaan noustessaan ja toi tulosta kokomukselle.

Mitkä olivat hänen motiivinsa lähteä ehdokkaaksi? 

Lueskelin aamun lehdestä, että kirjassaan  "Suoraan sanottuna"  hän paljastaa miksi hän pettyi kokomukseen.  Ensinnäkin Subbi lupaili hänelle ministerin paikkaa.  Unohti lupauksensa!  Stubbi vaihtoon, tuumas Hjallis.  Orpo lupaili ministerin paikkaa ennen, kun pääsi puheenjohta. Tehdään sitte Orposta puheenjohtaja,  päätti Hjallis.  Orpoki unohti mitä oli lupaillut.

Hjalliksen mitta täyttyi, kokomus ei olekkaan kiva.  Ollakseen kaikessa eka, saadakseen haluamansa täytyy perustaa oma liike. 

Kunnioitettavaa Hjalliksesssa, että hän avoimesti ja rehellisesti tunnustaa nämä motiivinsa  se kuvaa jo sitä, ettei hänessä ole perinteistä politikkoainesta.

Hjallis kertoo,  Sipilä oli hyvä tyyppi,  piti saunassa annetun lupauksensa ja järjesti Hjalliksen Veikkauksen hallituksen jäseneksi.

En kritisoi Harkimoa, meillä jokaisella on omat motiivimme joiden johtamana toimimme.

Melkoista hakuammuntaa tuo äänestäminen on.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (2 kommenttia)

Käyttäjän AriTero kuva
Ari Tero

Hyvä että Harkimo avaa vähän politiikan raadollisuutta, paljon puhetta vähän villoja. Hjallis oli kokematon politiikassa ja oli helppo jallitettava.

Ainut mihin olen pettynyt Harkimon ja Liike Nyt suomalainen sitoutumaton poliittinen kansanliike.

Liike Nyt näyttää muodostuvan elitistiseksi muutamassa suurimmassa kaupungissa toimivaksi keskustelukerhoksi, miten niin, fb ryhmiin toivotaan vain kaupunkilaisia tai välittömässä läheisyydessä asuvia mieluimmin asijantuntijoita.

Käyttäjän ellelazarov kuva
Elle Marketta Lazarov

Kiitos kommentistasi. Vähän epäilen, voiko Hjallista jallittaa.

Toimituksen poiminnat